• Gårdsbutik Skåne

  Lunnarps Hills Gårdsbutik

  Välkommen förbi och inspireras av vacker natur samt lokalproducerade produkter av högsta tänkbara kvalitet.

 • Lunnarps Hills Gårdsbutik

  Lunnarps Hills Gårdsbutik

  Välkommen förbi och inspireras av vacker natur samt lokalproducerade produkter av högsta tänkbara kvalitet.

Om oss

Endast en mil utanför Lund - mellan Genarp och Dalby - hittar du Lunnarps Hill. Gården, som är från slutet av förra sekelskiftet, är belägen i lantliga miljöer och inrymmer bland annat vår alltid lika uppskattade gårdsbutik. I den hittar du allt från lokalproducerade godsaker till friskvårdsprodukter. Varmt välkommen på ett besök. Vi ses!

Lantbruk och Uppfödning

På Lunnarps Hill har vi uppfödning av tuppar samt odlar:

 • Spannmål
 • Konservärtor
 • Betor
 • Raps

Gården brukas av familjen Wallberg som idag är inne på sin tredje generation här på Lunnarps Hill. Vår passion för lantbruket genomsyrar precis allt vi gör vilket självklart avspeglar sig i våra produkter. Vid behov kan man höra av sig för hjälp med diverse lantbrukstjänster som exempelvis sådd och skörd - samt det allra mesta däremellan.

Tupparna

Vi är berömda för våra tuppar här på Lunnarps Hill. Anledningen till fåglarnas exceptionella kvalitet är en direkt följd av att de lever ett gott liv hos oss. De utfodras två gånger om dagen med vegetabiliskt foder, har förstås alltid tillgång till friskt vatten samt går i rymliga stall med rejält med fräsch halm utspritt över golvet. Lyckliga och friska djur ger ett både nyttigare och mer välsmakande kött - det är våra tuppar ett tydligt bevis för.

Rökta och färska

Du kan köpa våra tuppar, som generellt väger mellan 3-4 kilo, hela eller delade. Vi säljer dem färska eller rökta. Rökningen sker direkt på det slakteri som vi samarbetar med.

Inför en middag eller fest är vårt härliga festfat ett lämpligt alternativ. Det vackert dekorerade fatet innehåller generöst med rökt tupp serverad tillsammans med massor av goda tillbehör. Bara att ställa fram på bordet helt enkelt. Ingen stress kring maten och garanterat nöjda gäster - bättre blir det inte!

Lunnarps Hills Gårdsbutik

Vi har även vår egna lilla gårdsbutik som rymmer ett brett utbud av produkter som alla håller mycket hög standard. Här kan du självklart köpa våra egna varor som exempelvis rökta och färska tuppar, men även sådant från andra gårdar vars produkter vi finner vara av god kvalitet.

Här hittar du allt från kaffe och te till välgörande friskvårdsprodukter. Vårt omfattande sortiment innebär att det finns något för alla smakpreferenser. Sväng gärna förbi och ta en titt.

Välkommen!